Advies en training

Verder komen doe je samen!

Niemand kan alles alleen! Bij vragen over implementatie van BIM of de wens tot verdere ontwikkeling kan Dankers Slimmer Bouwen helpen.
stock filler

Workshops BIM-cöordinatie

Wil je zelf modellen leren gebruiken in je dagelijkse werk? We bieden een tweetal BIM-coördinatie workshops aan waar je onder begeleiding van een deskundige zelf aan de slag gaat om Solibri en BIMcollab Zoom te leren gebruiken.

Begin je net? Dan is de workshop "Starten met BIM" voor jou. Daarin leer je de basiskennis om een model te kunnen bekijken en erover te communiceren met anderen.

Ben je al een tijdje bezig en wil je zelf de touwtjes in handen nemen? Dan is de workshop "Solibri geavanceerd - Bouw je eigen rulesets" voor jou. Hierin leer je om zelf je eigen rulesets, classificaties en information take-offs te maken.

Archicad ondersteuning en ontwikkeling

Dankers Slimmer Bouwen kan Archicad-gebruikers op verschillende manieren ondersteunen.
Bij een aantal bedrijven kijken wij regelmatig met de modelleurs mee, bijvoorbeeld bij de start van een project om te adviseren over de opzet, of bij het voldoen aan een nieuwe eisenset. Daarnaast bieden wij een aantal workshops aan waarbij we met modelleurs één dagdeel aan de slag gaan om een specifiek onderwerp verder uit te diepen.

Onze huidige workshops zijn:
- Detailleren in 3D: leer het model te gebruiken om details uit te genereren. Geen 2D tekenwerk meer.
- Data management - properties en expressions: Leer de eigenschappen van model-onderdelen geautomatiseerd te voorzien van de juiste informatie. Voorkom handmatig werk.
- ILSsen in Archicad: leer hoe je in Archicad kunt voldoen aan bepaalde ILSsen, bijvoorbeeld de Basis ILS
broeinest
Naast de bovenstaande workshops helpen wij regelmatig bedrijven met advies over implementatie van BIM en digitalisering van het bouwproces
Zo bouwen en programmeren wij vaker slimme objecten of families voor leveranciers, maar ook voor modellerende partijen om hun werk slimmer te maken.

Bel of mail gerust voor een vrijblijvend gesprek!

Contact

Torenallee 42-42 (Gebouw Gerard), Eindhoven. Onze entree is te vinden in de onderdoorgang van de Torenallee naar het Ketelhuisplein.

Telefoon: +31 (0)6 516 46 036 / Email: info@dankersslimmerbouwen.nl