Modelleer- en tekenwerk

Een goed model is het begin van een goed gebouw. En een goed begin is het halve werk! Basis voor communicatie en bron van informatie.

Heeft u behoefte aan teken- en modelleercapaciteit? Heeft uw opdrachtgever een vraag waarvoor u de kennis niet in huis heeft? Neem gerust en vrijblijvend contact op.

Slim is voordelig

Welke informatie je ook nodig hebt over een gebouw, alles begint met een goed model. Tekeningen, hoeveelheden, details, coördinaten, afmetingen en lijsten - een goed model is de bron van al deze gegevens.

Het modelleren van een gebouw is dan ook meer dan 3D tekenen, het gaat ook om data management - de juiste gegevens op de juiste plek. Voor ontwikkelaar, architect, aannemer of leverancier levert Dankers Slimmer Bouwen de gewenste output op basis van BIM.

Onafhankelijk of u zelf veel of weinig ervaring met BIM heeft kunnen wij u ondersteunen met ons modelleer- en tekenwerk. Slimmer werken kost geen geld, het levert geld op!

asml 5l beton
villa helmond

BIM begint bij bouwkundige kennis

Al die digitale techniek is een geweldig hulpmiddel, maar een goed model begint met bouwkundige kennis. Die is bij Dankers Slimmer Bouwen ruimschoots aanwezig. Vier bouwkundig specialisten met samen bijna 40 jaar ervaring in ontwerp en uitvoering brengen uw project op een hoger niveau.

Naast de traditionele fases van het ontwerp- en engineeringsproces ondersteunen wij u ook tijdens de uitvoeringsfase. We hebben veel ervaring met het maken van werkplaats- en assemblagetekeningen voor allerlei onderdelen van het gebouw, van indak-PV systemen tot in het werk gestort beton. Een bijzonder specialisme is bij ons de engineering van de afbouw zoals metalstud wanden en plafondafwerkingen.

Contact

Torenallee 42-42 (Gebouw Gerard), Eindhoven. Onze entree is te vinden in de onderdoorgang van de Torenallee naar het Ketelhuisplein.

Telefoon: +31 (0)6 516 46 036 / Email: info@dankersslimmerbouwen.nl