Workshop Solibri geavanceerd

Leer je eigen rulesets bouwen!

Solibri wordt in steeds meer bedrijven gebruikt als middel om modellen te controleren. Met weinig moeite kun je al heel veel voordeel uit gehaald worden. Om echter echt te kunnen controleren op bedrijfsstandaarden en een goed geïntegreerd BIM-proces te kunnen ondersteunen is meer nodig.

Hoe maak je de volgende stap bij het gebruik van van BIM in het bouwproces?

De cursus Solibri geavanceerd geeft een vliegende start aan het zelf controleren van modellen aan de hand van eigen regels. Naast een kort stukje theorie leer je aan de hand van praktijkcases hoe je werkt met classificaties, information takeoffs en eigen rulesets om modellen te controleren en hoeveelheden uit te trekken

- Cursusduur: 1 dag.
- Locatie: Eindhoven, Strijp S - cursus op locatie mogelijk vanaf 3 deelnemers
- Doelgroep: Werkvoorbereiders, BIM-regisseurs en -coördinators.
- Kosten: 395,00 euro pp


Na afloop van de cursus ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. Een overzicht van de behandelde stof wordt digitaal verstrekt.
Benodigde vooropleiding: Basiskennis van Solibri en bouwkundige kennis zijn noodzakelijk voor goed begrip van de te behandelen stof.
Bijzonderheden: Het meenemen van eigen laptop biedt de mogelijkheid om live mee te werken met de cursus en wordt ten sterkste aangeraden.

Meer informatie? Neem contact op via de gegevens hieronder!

Contact

Torenallee 42-42 (Gebouw Gerard), Eindhoven. Onze entree is te vinden in de onderdoorgang van de Torenallee naar het Ketelhuisplein.

Telefoon: +31 (0)6 516 46 036 / Email: info@dankersslimmerbouwen.nl