Workshop 'Starten met BIM'

In 4 uur klaar om zelf aan de slag te gaan!

BIM is steeds meer gemeengoed in de bouw en vastgoed sector. Architecten en adviseurs zetten hun ontwerp vaak op in een 3D (BIM) modelleerpakket en ook al redelijk wat bouwbedrijven en onderaannemers maken gebruik van BIM modellen voor de uitvoering en productie.

Hoe kan iemand zonder ervaring hiermee snel aan de slag?

De workshop Starten met BIM geeft inzicht in wat BIM is en hoe het nu wordt toegepast in het bouwproces. Naast een kort stukje theorie leer je aan de hand van praktijkcases hoe je met gratis beschikbare programma's modellen kunt bekijken en onderzoeken, de relevante informatie eruit kunt halen en erover kunt communiceren.

- Cursusduur: 1 dagdeel.
- Locatie: Eindhoven, Strijp S - cursus op locatie mogelijk vanaf 3 deelnemers
- Doelgroep: Alle deelnemers aan het bouwproces, van architect tot uitvoerder
- Kosten: 295,00 euro pp

In deze workshop behandelen we na een korte introdcutie de gratis modelviewers zoals Solibri Anywhere en BIMcollab Zoom en leren we hiermee IFC-modellen te bekijken en analyseren. Daarnaast oefenen we met het aanmaken van issues en het uitwisselen daarvan via BCF.

Na afloop van de workshop ontvangen de deelnemers een certificaat van deelname. Een overzicht van de behandelde stof wordt digitaal verstrekt.
Benodigde kennis/vooropleiding: Basis computervaardigheden en bouwkundige kennis zijn noodzakelijk voor goed begrip van de te behandelen stof.
Bijzonderheden: Het meenemen van eigen laptop biedt de mogelijkheid om live mee te werken met de workshop en wordt aangeraden.

Neem gerust contact op voor meer informatie!

Contact

Torenallee 42-42 (Gebouw Gerard), Eindhoven. Onze entree is te vinden in de onderdoorgang van de Torenallee naar het Ketelhuisplein.

Telefoon: +31 (0)6 516 46 036 / Email: info@dankersslimmerbouwen.nl