084 Indak PV-systeem Groningen

Voor Zonnecomfort heeft Dankers Slimmer Bouwen de indak-PV-systemen van 8 rijwoningen in Groningen uitgewerkt. Hierbij is hoog detailniveau de indeling van de PV-panelen en de aansluitingen op goot, dakpannen en het Velux dakraam uitgewerkt, zodat de tekeningen uit het model gebruikt konden worden voor de uitvoering.

Uitvoering: Zonnecomfort

 

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.