083 Herbestemming kantoor ABN AMRO Zeist

Voor 5Bouw in Bunnik verzorgt Dankers Slimmer Bouwen de werktekeningen voor de herbestemming van het kantoor van de ABN AMRO te Zeist tot 13 appartementen. Als basis voor de uitwerking is een vanuit een pointscan van het gebouw gemaakt model gebruikt.

Opdrachtgever: 5Bouw Bunnik

Bouwmanagement: Mooij Soest BV

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.