082 Systeemplafonds Nutricia fabriek Haps

Voor Muller Afbouwgroep verzorgde Dankers Slimmer Bouwen het modelleer- en tekenwerk voor de systeemplafonds van de nieuwbouw voor Nutricia in Haps. Door de functie (een fabriek) zitten er in dit gebouw zowel proces- als gebouwgebonden installaties. Door de grote hoeveelheid leidingwerk boven de plafonds was het nodig om het plafond en ophangsysteem op hoog niveau in BIM uit te werken. Het voordeel daarvan is dat we Muller Afbouwgroep hebben kunnen voorzien van informatie uit het model voor inkoop en werkvoorbereiding.

 

Opdrachtgever: Muller Afbouwgroep

Aannemer: Bouwcombinatie Friso - Haps VOF

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.