080 BIMcoördinatie herbestemming voormalige kweekschool Breda

Voor Houben / van Mierlo architecten en Vrijborg verzorgt Dankers Slimmer Bouwen de BIMcoordinatie van de herbestemming van de voormalige Kweekschool in Breda tot appartementen en studios. Modellen van architect, constructeur en installateur zijn daartoe in Solibri gecontroleerd op kwaliteit en onderlinge clashes.

 

Architect: Houben / van Mierlo

Constructeur: Adams bouwadvies

Installatieadviseur: Klictet

Ontwikkelaar: Vrijborg

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.