079 34 Zorgappartementen Oude Torenstraat Eindhoven

Voor Archifoor verzorgt Dankers Slimmer Bouwen de bouwvergunnings- bestek- en werktekeningen voor de nieuwbouw van 34 zorgappartementen aan de Oude Torenstraat in Eindhoven. Het model van architect Rob van Leuven werd hiertoe in stappen verder uitgewerkt en gedetailleerd, in nauwe samenwerking met de constructeur.

 

Architect: Rob van Leuven

Constructeur: Bolwerk Weekers

Opdrachtgever: Buchrnhornen

Uitvoering: BanBouw

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.