060 Conversie en classificeren modellen meubels Gerechtsgebouw Breda

Voor Gielissen Interiors heeft Dankers Slimmer Bouwen de door hen voor productie gebruikte 3D modellen omgezet naar IFC, voorzien van de juiste in de projectspecifieke ILS gevraagde classificatie en andere gegevens. Hiertoe zijn de 3D autocadmodellen die uit Pytha geexporteerd werden via Rhino in Archicad geconverteerd, geplaatst in het totaalmodel van het gebouw en geclassificeerd met alle gevraagde gegevens.

Opdrachtgever: Gielissen Interiors

Aannemer: Visser en Smit Bouw (Bouwcombinatie InBalans)

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.