058 Metalstud wanden Gerechtsgebouw Breda

Voor Muller Afbouwgroep heeft Dankers Slimmer Bouwen de metalstud wanden van de nieuwbouw van het Gerechtsgebouw te Breda gemodelleerd en uitvoerings-/productietekeningen gemaakt. Hierbij is het model van de architect en de gekoppelde data in de wanden gebruikt om wandtypes te bepalen. Er is niet opnieuw gemodelleerd, maar wanden zijn gekopieerd en bewerkt. Wandtypes worden gekozen op basis van de in de ontwerpwanden voorziene eisen zoals brandwerendheid en geluidswerendheid.

Opdrachtgever: Muller Afbouwgroep

Aannemer: Visser & Smit Bouw (Bouwcombinatie InBalans)

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.