050 Parametrische Archicad objecten voor brandwerende luchtkanalen

Type: 

Dankers Slimmer Bouwen programmeert in opdracht van FIMBLE een serie brandwerende luchtbehandelingskanalen en bescherming voor kabelgoten. Deze objecten kunnen naar behoefte van de gebruiker worden gecombineerd en insgesteld met de randvoorwaarden van de fabrikant.

Opdrachtgever: Fimble, Amsterdam

Start: juni 2016

Oplevering; november 2016

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.