044 BIMcoördinatie appartementen en commerciele ruimtes in Breda

Voor Maas Jacobs voeren wij namens Archifoor de BIMcoordinatie uit van een gebouw met appartementen en commerciele ruimtes in het centrum van Breda. Door een strakke uitvoeringsplanning en zeer beperkte ruimte op de bouwlocatie is er hierbij nog meer voordeel dan normaal te halen bij de BIMcoördinatie. Dankers Slimmer Bouwen maakt verder nog aanvullende modellen voor niet-BIMmende projectpartners en is verantwoordelijk voor het verwerken van de kopersopties in de modellen.

start bouw: oktober 2016
aannemer: Maas Jacobs Bouwbedrijf te Zundert
architect: Bedaux de Brouwer
constructeur: H4D
installateur: ZNI bv.

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.