042 Uitwerken VO en Bouwaanvraag en Werktekeningen 6 halfvrijstaande woningen

Aan de Acaciastraat te Opheusden worden 6 nieuwe woningen gebouwd met de optie om voor een zorgbehoeftige bewoner op de begane grond te slapen. Dankers Slimmer Bouwen heeft voor Bouwbedrijf Vree en Sliepen de stukken voor de tender verzorgd, en werkt momenteel de bouwvergunningsstukken uit.

Opdrachtgever: de Vree en Sliepen

Start: april 2016

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Als universitaire bouwkundigen met een praktisch bouwhart werken wij aan projecten op het hoogste niveau, zonder daarbij de uitvoering uit het oog te verliezen. Daarbij staat door het hele ontwerp-, bouw- en gebruiksproces BIM centraal als informatiebron voor alle partijen.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.