039 Verbouwing Bedrijfspand Mettler Toledo

Samen met Aannemersbedrijf de Vree en Sliepen werkt Dankers Slimmer Bouwen de verbouwing van het magazijn tot kantoorruimte van het bedrijfspand van Mettler Toledo te Tiel uit. Dankers Slimmer Bouwen is verantwoordelijk voor de tekeningen en modellen voor bouwaanvraag en uitvoering.

Opdrachtgever: de Vree en Sliepen

Start: mei 2016

Start uitvoering: 2017

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Als universitaire bouwkundigen met een praktisch bouwhart werken wij aan projecten op het hoogste niveau, zonder daarbij de uitvoering uit het oog te verliezen. Daarbij staat door het hele ontwerp-, bouw- en gebruiksproces BIM centraal als informatiebron voor alle partijen.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.