035 Plafond fietsparkeerkelder Mahlerplein Amsterdam

Voor Element Binnenafbouw hebben wij de gipsplafonds met alle draagprofielen en ophangpunten op model en tekening gezet voor de fietsparkeerkelder Mahlerplein te Amsterdam. De uitvoering vond plaats in twee delen; eerst werden de ophangpunten geboord en opgehangen, daarna de installatie geplaatst, vervolgens het plafond gemonteerd. Daardoor was de uitvoering in  BIM van het grootste belang. Naast ruimtelijke coordinatie zijn ook alle bestellijsten uit het model gegenereerd.

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.