031 Winkelcentrum Bisschopsmolenstraat Etten-Leur

Voor Maas Jacobs bouwbedrijf verzorgen wij het bouwkundig modelleerwerk, werktekeningen en de BIM-coordinatie van het nieuwbouw winkelcentrum te Etten-Leur aan de Bisschopsmolenstraat. Het model dient als onderlegger voor diverse onderaannemers. Door hen aangeleverde modellen worden weer met het bouwkundige  model gecheckt.

Architect: OSA Architecten
Aannemer: Maas Jacobs bouwbedrijf

Start: november 2015

Oplevering: november 2016

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.