025 BIM-coördinatie diverse projecten

Voor een aantal projecten heeft Danker Slimmer Bouwen inmiddels BIM-coördinatie uitgevoerd onder de noemer van onze coöperatie Archifoor. Door een scherpe controle op de integriteit van de afzonderlijke BIM modellen van de ontwerpende partijen en een grondige clash controle tussen de modellen onderling worden potentiële toekomstige uitvoeringsproblemen en dus faalkosten voorkomen!

  • Voor Bonnemayer Architecten hebben wij de coördinatie gedaan ten behoeve van de nieuwbouw van de Troelstraschool in Armsterdam
  • Voor Coresta hebben wij de coordinatie gedaan van de nieuwe MFA in Maasbree

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.