019 Aluminium puien Rabobank Eindhoven

Dankers Slimmer Bouwen assisteert ASW gevelbouw bij het uitwerken van de aluminium puien van het nieuwe kantoor van de Rabobank Eindhoven aan de Fellenoord. Hierbij worden door de modelleurs van ASW de kozijnmerken in 3D uitgewekt in Revit. Dankers Slimmer bouwen verzorgt de plaatsing van de gevelelementen in het aggregaatmodel en controleert de kwaliteit van model en informatie.

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.