013 Aluminium kozijnen en puien gemeentehuis Panningen

Voor ASW gevelbouw modelleert Dankers Slimmer Bouwen de puien van het gemeentehuis in Panningen. Dit gebouw wordt uitgebreid en gerenoveerd, en voorzien van aluminium puien en kozijnen met tripelglas. Samen met de engineer van ASW worden deze kozijnen op het hoogste detailniveau tot model uitgewerkt en gebruikt als basis voor tekening, details en clashcontrole.

Opdrachtgever: ASW Gevelbouw

Start uitvoering: augustus/september 2014

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.