010 Systeemplafonds Haga Ziekenhuis

Voor het Haga-ziekenhuis in den Haag verzorgt Dankers Slimmer Bouwen het modelleerwerk en daaruit voortvloeiende tekeningen voor de uitvoering van de systeemplafonds. Het bijzondere aan dit werk is dat het voornamelijk bestaat uit het samenvoegen van informatie van andere partijen, deze infromatie filteren op belang voor de plafonds, en op de juiste manier op tekening en in het model weergeven. Zo worden de modellen van W- en en E- installateur gecombineerd met de plafondelementen en indeling van de architect, de leidingen weggelaten en alleen de armaturen en plafondroosters gemerkt op tekening weergegeven. Bij wijzigingen wordt een nieuw model ingeladen en passen de tekeningen zich vanzelf aan. Alles wat wij toevoegen is maatvoering en tekst.

Opdrachtgever: Muller Afbouwgroep

Start uitvoering: juli 2014

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.