005 Werktekeningen Zorgwoningen 't Anker

BIM modelleerwerk voor werktekeningen en bouwbegeleiding voor Studio Spazio

Aan het Broekhem te Valkenburg komen 24 zorgappartementen voor clienten van Radar, ter vervanging van bestaande woningen op andere locaties. De huidige monumentale villa wordt volledig gerenoveerd en in de tuin wordt een nieuw gedeelte bijgebouwd. In de villa komt een ruimte voor dagbesteding op locatie.

Oplevering: februari 2014
Architect: Studio Spazio 
Aannemer: BAM utiliteitsbouw

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.