004 BIM-advies en modelleerwerk Q4 Venlo

BIM-advies en modelleerwerk voor Humblé-Martens Architecten in Maastricht.

Q4 is een deel van de ontwikkeling aan de Maasboulevard in het centrum van Venlo. Het betreffende blok omvat achttien zorgappartementen en acht starterswoningen en een parkeergarage onder een gezamelijk binnenterrein.

Dankers slimmer bouwen heeft bijgedragen aan de introductie van BIM en Archicad in dit project, en meegewerkt aan vergunnings- bestek- en werktekeningen.

Architect: Humblé-Martens 
Aannemer: Bouwbedrijven Jongen
Start bouw: februari 2014
 

Dankers Slimmer Bouwen

Dankers Slimmer Bouwen helpt bedrijven in de bouwsector met het slimmer, sneller en beter maken van hun primaire proces. We doen dat door open communicatie, continu kennis ontwikkelen en het toepassen van slimme tools en processen zoals BIM.

Praktisch kunnen wij U van dienst zijn met bouwkundig advies, BIM-modelleer- en tekenwerk, controle van BIM-modellen en BIM-advies. Deze diensten voeren wij uit voor de hele bouwketen, van ontwikkelaar tot onderaannemer en van architect tot leverancier.

Als modern bedrijf werken wij samen in diverse verbanden. Zo zijn wij lid van de coöperatie Archifoor, een groep zelfstandigen in de bouw die het complete ontwerp- en adviestraject in samenwerking aanbieden. Daarnaast hebben wij samenwerkingen met architecten, adviseurs, bouwbedrijven en applicatieontwikkelaars om voor iedere opdrachtgever de juiste mix van kennis en kunde te kunnen leveren.